Fel Principal


Feluri principale pentru toate gusturile

Descopera deliciile culinare ale Restaurantului La Bucatarie 89!

La Restaurantul la Bucatarie 89, ne mandrim cu o varietate de feluri principale care iti vor incanta papilele gustative. Fie ca esti in cautarea unui preparat traditional romanesc sau a unei experiente culinare internationale, avem tot ce iti doresti.

Pentru iubitorii de mancare romaneasca, recomandam cu caldura Sarmalele noastre traditionale, preparate cu carne de porc si amestec de orez si condimente. Acestea sunt servite cu mamaliga si smantana proaspata, pentru o experienta autentica.

Daca preferi preparatele din peste, iti recomandam Somonul la gratar, un deliciu sanatos si plin de arome. Somonul este gatit la gratar si servit cu un sos de lamaie si unt, alaturi de legume proaspete si cartofi copti.

Pentru cei care prefera preparatele din carne, avem o selectie variata de feluri principale. Unul dintre cele mai populare preparate este Cotletul de porc la gratar, servit cu cartofi prajiti si sosuri delicioase. De asemenea, poti opta pentru un Biftec argentinian, un preparat suculent si fraged, gatit la gratar si servit cu legume la gratar si sosuri aromate.

Pentru cei care prefera preparatele vegetariene, avem optiuni delicioase precum Risotto cu ciuperci si Parmezan, un preparat cremos si plin de arome, sau Pastele cu legume proaspete si sos de rosii, o combinatie perfecta de gusturi si texturi.

Indiferent de preferintele tale culinare, la Restaurantul la Bucatarie 89 vei gasi intotdeauna feluri principale delicioase si preparate cu pasiune si atentie la detalii. Te asteptam cu drag sa descoperi bucatele noastre si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat!


Fel principal cu carne

Sarmale de porc in foi de varza

carne tocata de porc, orez, ceapa, usturoi, varza murata, afumatura (ciolan, costita), bulion, condimente (sare, piper, cimbru, foi de dafin)

Sarmale de porc cu mamaliguta

Sarmale de curcan in foi de vita

carne tocata de curcan, orez, ceapa, usturoi, foi de vita, afumatura (ciolan, costita), bulion, condimente (sare, piper, cimbru, foi de dafin)

Varza calita cu ciolan afumat

varza murata, ciolan afumat, ceapa, usturoi, ulei de masline, condimente (sare, piper, cimbru, foi de dafin)

Musaca in stil grecesc

carne tocata de vita, vinete, cartofi, ceapa, usturoi, rosii, sos bechamel, condimente (sare, piper, cimbru, oregano)

Ardei umpluti cu carne de porc

ardei gras, carne tocata de porc, orez, ceapa, usturoi, rosii, bulion, condimente (sare, piper, cimbru)

Ardei umpluti cu caren de porc (ardei gras, carne de porc-spata, ceapa, rosii, sare, piper, orez, patrunjel, ulei).

Tocanita de cartofi cu coaste afumate

coaste afumate, cartofi, ceapa, usturoi, rosii, bulion, condimente (sare, piper, cimbru)

Coaste haiducesti la ceaun, cu cartofi wedges

coaste de porc, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, bere, condimente (sare, piper, boia de ardei dulce, ienupăr, cimbru)


Pui cu cartofi, la cuptor, in stil “rustic” - contin usturoi

pui, cartofi, ceapa, usturoi, ulei de masline, condimente (sare, piper, cimbru, rozmarin)


Pulpe de pui in stil rustic (pulpe de pui, cartofi, ulei, sare, piper, usturoi).

Gulas de vita

carne de vita, ceapa, ardei gras, boia de ardei dulce, chimen, usturoi, rosii, cartofi, supa de legume, sare, piper

Papricas de vita (carne de vita, morcov, ceapa, rosii, amidon, galuste (faina, ou, sare)).

Pui “manastiresc cu mamaliguta si muraturi

pui, ceapa, usturoi, morcovi, telina, patrunjel, mamaliga, muraturi

Pui manastiresc (pulpe de pui, ciuperci, ou, ceapa, bacon, vin alb, foi de dafin, piper, smantana, marar, sare).