O bucătărie românească cuprinde toate obiceiurile, gusturile gastronomice și tradițiile culinare ale poporului roman, împreună cu alte obiceiuri care provin din intersectarea cu alte culturi gastronomice din alte popoare cu care Romania a intrat în contact de-a lungul timpului.

Folosim doar produse proaspete în prepararea rețetelor din restaurantul nostru astfel încât dea gust și savoare fiecărui fel de mâncare.

Dispunem de un meniul zilnic complet, de luni până vineri, cu diferite feluri de mâncare ce se găsesc într-o bucătărie românească și internațională. Începând de la cârnați, ciorba de peste, ciorba de burta, pilaf, sarmale, salata de vinete, plăcintă sau clătite, gătim orice preparat care se găsește într-o bucătărie românească.

Ciorba de burta este singura ciorba care se repeta săptămânal, ÎN FIECARE ZI DE JOI.

Ne lăudam cu sarmale foarte bune (consideram noi, dar și clienții :)) atît din cele pe baza de carne sau vegetariene, cu orez, ciuperci și nuca.

Nu gătim dor feluri de mâncare din inspirația națională, avem săptămânal și preparate din bucătăria internațională (de pilda, Osso buco, dar și feluri de mâncare de inspirație mediteraneana).