Pentru meniuri complete, cu sau fara carne, si mancare gatita in Sectorul 2 si 3, restaurant zona Piata Muncii este exact ceea ce cauti. Suna pentru a plasa comenzi de luni pana vineri si a testa preparatele realizate dupa retete traditionale romanesti sau internationale.

Nu iti mai face griji pentru pranz sau cina si incearca mancarea si serviciile de oferte de la restaurantul din zona Piata Muncii sau zona Delea Veche.

Meniuri si retete variate la restaurant zona Piata Muncii

Unul din avantajele cu care vine restaurantul din zona Piata Muncii este faptul ca variaza mereu meniurile si retele, astfel incat, in fiecare zi, sa poti comanda altceva. Totodata, iti ofera posibilitatea de a opta pentru meniuri cu sau fara carne, salate si deserturi delicioase.

Ti-e foame? Comanda rapid mancare gatita si sanatoasa!

Beneficiile oferite de restaurantul din zona Piata Muncii

 • Meniul zilei complet format dintr-o ciorba la alegere, felul doi si desert;
 • Meniul se schimba in fiecare zi, astfel inca sa poti incerca cat mai multe preparate;
 • Aici poti savura retete traditionale romanesti sau internationale;
 • Se folosesc numai ingredienta proaspete si sanatoase, iar preparatele sunt intotdeauna de calitate, menite sa multumeasca chiar si cele mai mari exigente;
 • Se fac livrari la domiciliu sau la serviciu de luni pana vineri;
 • Te bucuri de preturi atractive si, totodata, de mancare proaspata, sanatoasa si savuroasa.

De ce sa comanzi de la restaurantul din zona Piata Muncii

 • Restaurant zona Piata Muncii face mancare gatita in Sectorul 2 si 3 de luni pana vineri;
 • Iti ofera confortul de a nu mai gati acasa si a comanda preparate gustoase, realizate dupa retete traditionale romanesti sau internationale;
 • Practica preturi atractive si, totodata, se remarca prin calitatea produselor si a preparatelor;
 • Iti ofera posibilitatea de a alege zilnic o salata sanatoasa si proaspata si meniuri cu sau fara carne, astfel incat sa poti comandat si in zilele de post sau daca tii o anumita dieta;
 • Deserturile si meniurile oferite sunt bine realizate, gustoase si echilibrate si te vor cuceri cu prospetimea si savoarea lor;
 • Livrarile sunt prompte si mancare va ajunge calda la tine intotdeauna.

Ciorbe

Ciorbe diferite in fiecare zi

Feluri principale

Cu sau fara carne pentru vegetarieni

Deserturi

Deserturi proaspete in fiecare zi

Salate

Sanatate la meniul zilei

Meniul zilei de la restaurant zona Piata Muncii

Meniul zilei oferit de restaurant zona Piata Muncii este forma dintr-o ciorba la alegere din doua variante, felul doi si un desert. In fiecare zi poti alege din varianta cu carne sau cea fara carne si ii poti adauga si o salata proaspata si sanatoasa.

Meniul se schimba in fiecare zi si este realizat pe baza retelor traditionale romanesti sau a celor internationale. Astfel, acesta poate satisface orice gusturi si preferinte.

Preparate fara carne la restaurant zona Piata Muncii

Restaurantul din zona Piata Muncii se remarca prin faptul ca poate oferi un meniu si un preparat pentru oricine, avand mereu retete cu sau fara carne. Daca tii post, esti vegetarian sau urmezi o anumita dieta, poti conta pe preparatele fara carne de la restaurant zona Piata Muncii. Totodata, vei beneficia de mancare gatita rapida a comenzii, ceea ce este un avantaj pentru ca mancarea va ajunge calda la tine, indiferent daca te afli in Sectorul 2 sau 3.

Comanda rapid mancare cu mancare gatita in zona Piata Muncii

Mancare gatita la domiciliu in Sector 2 sau 3 de la restaurant zona Piata Muncii

Ce poate fi mai placut decat sa primesti mancarea calda acasa sau la serviciu, exact atunci cand iti este mai foame? Beneficiind de serviciul de mancare la oala la domiciliu oferite de restaurant zona Piata Muncii, te vei bucura mereu la timp de o masa calda, sanatoasa si savuroasa.

Suna acum pentru a plasa o comanda la restaurantul din zona Piata Muncii

Nu mai ezita si suna pentru a comanda masa de care ai nevoie pentru pranz sau cina, acasa sau la serviciu. Beneficiaza de produsele de calitate si de livrarea la domiciliu oferite de restaurant zona Piata Muncii sau zona Delea Veche. Ii poti contacta de luni pana vineri pentru comenzi in Sectorul 2 sau 3.