Daca a venit ora pranzului si vrei o masa sanatoasa, satioasa si savuroasa, acest restaurant din zona Iancului este disponibil de luni pana vineri pentru livrari de mancare. Aici poti opta pentru meniul zilnic, mancare gatita dupa retete traditionale romanesti sau internationale si chiar si mancare gatita la domiciliu in sectoarele 2 si 3.

Suna la restaurant zona Iancului pentru a comanda pranzul sau cina si bucura-te de o masa sanatoasa si savuroasa.

Meniul zilei la restaurant zona Iancului

Acest restaurant zona Iancului este deschis de luni pana vineri si onoreaza comenzi si livrari rapide in Sector 2 si 3. Aici poti alege meniul zilei complet – o ciorba, felul doi, desert si o salata – si poti opta pentru mancare cu sau fara carne.

Totodata, poti conta pe prospetimea si calitatea mancarii care te va surpinde placut de fiecare data, indiferent daca ai ales retete traditional romanesti sau internationale.

Ti-e foame? Comanda mancare rapid!

Ce ofera restaurantul din zona Iancului – servicii si avantaje

  • Meniuri complete, cu sau fara carne, pregatite dupa retete traditionale romanesti sau internationale;
  • Preparate proaspete si savuroase realizate numai din ingrediente de calitate care iti vor aminti de mancarea de acasa;
  • Posibilitatea de a plasa comanda telefonic si a beneficia de mancare gatita rapida la adresa mentionata de tine;
  • Meniuri variate care se schimba zilnic si contin o ciorba la alegere din doua variante, felul doi si desert. Poti comanda din meniul nostru si salate proaspete;
  • Restaurantul din zona Iancului asigura livrari rapide in sectorul 2 si 3.

De ce sa comanzi de la restaurantul din zona Iancului

  • Restaurantul nostru din zona Iancului preia comenzi variate si iti poate oferi un meniu bogat si echilibrat.
  • Cu preparatele de la restaurantul din zona Iancului ai ocazia sa savurezi retete traditionale romanesti sau internationale.
  • Acest restaurant din zona Iancului ofera mancare gatita la domiciliu sau la serviciu in cel mai scurt timp, de luni pana vineri, ceea ce este ideal pentru a te bucura mereu de un pranz sanatos.
  • Daca esti vegetarian sau tii post, poti conta pe mancarea de la acest restaurant zona Iancului si, totodata, pe prospetimea si calitatea ei superioara.

Ciorbe

Ciorbe diferite in fiecare zi

Feluri principale

Cu sau fara carne pentru vegetarieni

Deserturi

Deserturi proaspete in fiecare zi

Salate

Sanatate la meniul zilei

Restaurant zona Iancului – livrari la domiciliu

Meniurile se schimba in fiecare zi si poti conta intotdeauna pe salate proaspete si savuroase, dar si pe serviciile de mancare gatita rapide de la restaurant zona Iancului. Livrarile se realizeaza in Sector 2 si 3, iar comenzile se pot plasa telefonic de luni pana vineri.

Mancare vegetariana la restaurant Piata Iancului

Meniurile zilnice oferite de restaurant Piata Iancului sunt special concepute pentru a satisface dorintele vegetarienilor. Astfel, clientii pot alege zilnic ceea ce isi doresc, dupa retete traditionale romanesti sau internationale, fara carne, mancarea fiind apreciata de vegetarieni.

Comanda rapid mancare cu livrare in zona Iancului

Mancare de post la restaurant Piata Iancului

Daca tii post sau urmezi o dieta anume, la restaurant piata Iancului poti gasi mancarea pe care o doresti. Proaspata, sanatoasa, realizata din ingrediente de calitate superioara dupa retete traditionale romanesti sau internationale, mancarea de post sau dietetica te va surprinde placut de fiecare data.

Pentru a te rasfata cu un meniu complet, alege una din salatele sanatoase si proaspete si chiar si un desert de post. Totodata, restaurantul din Piata Iancului iti ofera un serviciu de livrari prompte in sectorul 2 si 3 de luni pana vineri si preturi cat se poate de atractive.

Suna acum la restaurant zona Iancului pentru o masa savuroasa

Bucura-te de preparate gustoase, sanatoase si de servicii profesionale si suna acum pentru a plasa o comanda la restaurant zona Iancului. Restaurantul face livrari in sectorul 2 si 3 si ofera meniuri variate si savuroase de luni pana vineri.


Suna chiar acum pentru a plasa o comanda la restaurantul din zona Iancului si pentru a te bucura de o masa completa!